Picture
Partneri megállapodást kötött a Racingzone és a LEADER Racing Team. A következő cikkben a csapatot és az Endurance világát ismerhetjük meg.
2013 tavaszától ismét összecsapnak a hosszútávú verseny megszállottai a PSRL Endurance bajnokságában és egy új csapat is leadta jelentkezési szándékát, mely a Racingzone-nal kötött megállapodás értelmében közösen veszik fel a versenyt a legjobbakkal, a csapat pedig nem más mint a LEADER Racing Team.

Mi is az az Endurance?- Nyílván a motorsportok szerelmeseinek ha azt mondjuk Le Mans egyből tudják miről beszélünk. Egy autóverseny, ahol a versenyzők 24 órán keresztül nyüstölik autóikat, miközben átadják egymásnak a kormányt, bízva abban, hogy a következő órákat is épségben túléli az autó. Nem csak a gyorsaság, a kifinomult csapatmunkára, higgadt, kitartó versenyzésre van szüksége annak, aki egy ekkora megpróbáltatásnak neki vág. A versenygépek több kategóriába vannak szeparálva, a versenyre átalakított sportautóktól a Forma1-es technikát használó prototipusokig minden megtalálható.
Manapság ez a versenyzési forma egyre kedveltebb a szimulátorosok körében is, ami a PSRL-nek hála mindenki számára elérhető, aki megmérettetné magát. Több tradicionális versenypályán küzdenek meg az ország legjobb pilótái és versenycsapatai, hogy megmutassák ki a legjobb, miközben mindenki egy hangulatos versenyen vesz részt.

Ez a cél lebeg a LEADER előtt is, akik félig újoncként törnének borsot a nagyok orra alá, ennek érdekében mindent meg is tesznek: A szimulátorosok körében jól ismert pilótákat szerződtetett a csapat mint például Suborits Péter, Molnár Attila, Wertenbach Vince. Első felindulásból a csapat két P1-es autót (Audi R18), profi pilótákból álló csapatot és egy GT BMW-t indít amiben fiatal tehetségek foglalhatnak helyet, lehetőséget kapva a fejlődésre. Ez az eltökélt versenyszellem a Racingzone fantáziáját is megmozgatta, így hivatalosan is a csapat kiemelt partnere lett, melynek értelmében az oldalon folyamatosan figyelemmel követhetitek a csapat és a bajnokság eseményeit, érdekes futamösszefoglalók formájában, ennek megfelelően a csapat összes versenyautóján ott díszelegnek a Racingone logói, akinek pedig kedve lenne a Simsport TV-n élőben is figyelheti a csapat teljesítményét 2013 tavaszától.

Princz Attila( LEADER Racing Team csapatfőnöke) : Nagy örömmel tölt el az, hogy még ilyen korai fázisban sikerült, megállapodnunk egy ennyire profi kis oldallal, mint a Racingzone. Ez is azt mutatja, hogy jó úton járunk afelé, hogy elérjük azokat a célokat, amiket kitűztünk a következő évre. 6 profi pilótát  ültetünk a P1-es autókba és 3-at a junior csapatba, szerencsére igen hamar megtaláltam a megfelelő embereket, jól ismerem mindannyiukat, így vakon bízok a teljesítményükben, igaz még egy profi pilóta megtalálásra vár... Szerencsére lesz még két felkészülő futamunk addig, így mire a bajnokság kezdődik, már teljesen összeszokott lesz a csapat a szezonnyitóra. Várjuk már nagyon, hogy miként is fogunk szerepelni olyan istállók ellen ,mint a Simco, SG Racing és Hell például.  Tiszteljük őket, de a célunk, hogy meglepetést okozzunk és az, hogy megháláljuk partnereink bizalmát...






Leave a Reply.

    Következő események
    RacingZone F1 2013
    Helyszín: Monaco
    Időpont: 2013.04.12.
    Időmérő: 19:20-19:40
    WU: 19:40-19:50
    Verseny: 19:50-20:20
    Élőben az OSTv-n 

    MASZOSZ F1 2012
    Helyszín: Szingapúr
    Időpont: 2013.04.10.
    Időmérő: 18:20-19:40
    WU: 19:40-19:50
    Verseny: 19:50-20:20
    Élőben az SSTV-n

    HOLS F1 2013
    Helyszín: Kanada
    Időpont: 2013.04.22.
    Időmérő: 18:30-19:30
    WU: 19:30-19:40
    Verseny: 19:40-21:00

      
    Kiemelt Támogatóim
    Picture